Kylpyhuoneet

Viihtyisä kylpyhuone ja wc-tila syntyvät toimivalla ja tyylikkäällä sisustuksella, jossa on huomioitu myös kestävyys. Valmistamme kylpyhuonekalusteiden runko-osat kosteuskäsitellystä melamiinilevystä. Meiltä löydät materiaalit ja mekanismit kaikenlaisiin tarpeisiin näyttäviä yksityiskohtia unohtamatta. Saat meiltä myös pesualtaat, hanat ja valaistusratkaisut. Valitse säilytysjärjestelmät, jos olet kiinnostunut kylpyhuoneen säilytysratkaisuista.

Kaunista kotimaasta

Tyylikästä tummaa, pehmeää pähkinää vai raikkaan vaaleaa? Laaja kattauksemme korkealaatuisia materiaaleja tarjoaa runsaasti pintavaihtoehtoja oviin, tasoihin ja välitiloihin. Onnistuneen sisustuksen viimeistelevät laadukkaat mekanismit. Suosimme kotimaisia toimittajia, joiden runsaasta tarjonnasta löytyvät sopivat osat haastaviinkin kohteisiin:

Ilmettä ja toimivuutta allas- ja hanavalinnoilla (kuvat puuttuu)

Allas- ja hanavalinnoilla saat kylpyhuone- ja WC-tiloihin ilmettä ja toimivuutta. Tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joiden eduista kannattaa kysyä suunnittelijoiltamme. Pyöreä vai kulmikas muotoilu, mikä sopii sinun makuusi? Meiltä löytyy myös kattava valikoima kaappien vetimiä, joilla voit täydentää sisustusajatustasi. Hae inspiraatiota myös referenssikohteistamme.

Ovet

Altaat

Kylpyhuonegalleria (oikeat kuvat lisätään)