Palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, joten tarjoamme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä apuamme kalustus- ja sisustusprojektin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta  kalusteasennukseen.

Suunnittelupalvelu

Kokeneet suunnittelijamme toteuttavat kalustesuunnitelman toiveidesi ja tarpeidesi perusteella. Suunnittelemme keittiösi, kylpyhuoneesi tai muut kohteesi 3D-mallinnuksena, ja voit nähdä lopputuloksen konkreettisesti värikuvana.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelupalvelumme auttaa löytämään kotiisi juuri sinulle sopivat elementit. Viihtyisä tunnelma, toimivat tilaratkaisut, kauniit pinnat ja materiaalit, mikä sinulle on tärkeää kodissasi?

Kalusteasennus

Ammattitaitoiset ja luotettavat asentajamme toteuttavat tilaamiesi kalusteiden huolellisen asennuksen ja viimeistelyn. Halutessasi saat avaimet käteen -toimituksena paitsi kalusteasennuksen myös koko remontin!

Helposti hahmoteltava suunnitelma

Planit-suunnitteluohjelman avulla voit hahmottaa kotisi kalustuksen ja sen toimivuuden entistäkin helpommin. Kun varaat ajan suunnittelupalveluumme, voimme yhdessä suunnitella tulevaa keittiötäsi, kylpyhuonettasi tai vaikkapa koko kotiasi! Planit-suunnitteluohjelmassa voimme katsella ja muokata kalustesuunnitelmaasi toiveidesi mukaan.

Lasituspalvelu

Lasituspalvelustamme saat mittatilaustyönä muun muassa:

  • Liukuovet
  • Peilit
  • Ikkunat
  • Suihkuseinät
  • Lämpölasit
  • Takan lasit
  • Lasihyllyt
  • Remonttilasitukset

Pöydät sähköjaloilla - Nyt meiltä!

Työergonomia kuntoon sähköpöydällä. Tule kokeilemaan itse!

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti

Teemme tuotantolinjalla innovatiivista kehittämishanketta, jota tukemaan innostui myös EU:n aluekehitysrahasto.
Hankkeen avulla palvelemme asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Oletpa rakentaja tai remontoija ja kohteesi koti, loma-asunto, hotelli tai julkinen tila missä päin Suomea tahansa, palvelemme mielellämme!

Loma-asuntoasioissa olemme palvelleet asiakkaitamme pitkään, joten ota yhteyttä, onpa kohteesi sijainti Levi, Ylläs, Luosto, Pyhä, Olos tai vaikkapa Ruka.